söndag 29 januari 2012

Här är det solsken överallt!

Oj, oj, oj vilken härlig vinterdag!
Vi fick vänta på vintern i år men - Worth waiting for - som man säger i en välkänd reklam för en skummande brun dryck!
Man blir helt enkelt lycklig av solsken! och att alla människor i alla åldrar verkligen utnyttjar möjligheten att ge sig ut på isen eller i skidspåret!
Idag blev det t.o.m kö med nummerlappar en liten stund då skridskorna tog slut...men solen sken och inga sura miner, Alla som ville fick åka skridskor efter en stund.
Nu börjar det dra ihop sig till RunnWinterWeek(s)! på fredag börjar det med företagsstafett bl.a. sen fortsätter det med Runnskrinnet på lördag o Ornäsrännet på söndag. Samtidigt gör man upp om att bli bäst i Europa på företagsidrott! Läs mer om allt dettta på separata program, t.ex. www.runnwinterweek.se. Det tål att sägas igen: Bästa sättet att stödja Runn-Is, som plogar, och de aktiva skridskoklubbarna som är funtionärer(Dala active skaters och Falu BS) är att anmäla sig till motionsloppet Runnskrinnet! Dessutom bidrar du till att det blir extra folkligt och festligt... och folkfest på isen gillar vi ju!
Mycket kul att se fram emot alltså! och så börjar våra Holländska vänner droppa in...så många kindpussar blir det också!
/Marie i kiosken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar