onsdag 1 februari 2012

Nu är det högsäsong!

Här är grabbarna som satte ut ca. 800 m staket på isen igår!
Lars Dotzsky, Christian Van Dartel, Karl-Henrik Naarttijärvi, Leif Sjöblom och Ulf Backéus ingår i staben kring                 Runn Winter Week. Foto: Bengt Pettersson
http://www.dalademokraten.se/Falun/Nu-drar--det-igang--Manga-foretagslag-i-stafetten-/
Ja nu är det på gång! Tre!!! helger framigenom blir det aktiviteter på Runn och två veckor däremellan förstås!
Det kalla väder som förutspåtts till helgen hade mildrats någon grad vid senaste uppdateringen...hoppas den stiger lite till, så blir det nog en kanonhelg.
På Lugnet drar det ihop sig till skidtävlingar - även här handlar det ju om EM i Korp-/företagsidrott. Precis som en del av helgens lopp på Runn.
Nu är det pussel mellan Roxnäs och Lugnet! Imorgon bitti blir det en tur till Rättvik och Trapperservice för att säkra upp snöskorna!
Jag började dagen med en tur runt gula banan - så härligt, vilken fin is vi har i år! och vilken tur att det finns så många banor att välja på, då behöver det inte bli några sura miner för att det pågår lite tävlingar under några timmar per säsong, eller hur?

SNART flyttas bloggen direkt in på vår nya hemsida! så för er som följer kommer den inte finnas under Blogger.
Ta gärna en titt både på www.runnssjobod.com och www.lugnetoutdoor.com hemsidorna har fått ett nytt utseende med hjälp av Erik Garmo, han hjälper oss med mycket annat också både på Roxnäs och i butiken på Lugnet, Tack för det!
Hemsidorna är tänkta att vara enkla och informativa, hoppas vi lyckas med det. Än är det lite puts kvar att göra.
Känner du att en riktigt go' och snygg ylletröja skulle sitta fint under rocken till helgen så skynda att fynda! 25% på Lundhagströjorna!
Vi ses under pälsmössan i helgen då!
/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar