fredag 2 december 2011

Bästa julklappen?

Tyvärr har det inte blivit så många blogginlägg denna höst, bla. pga. en välbehövlig semester tillika fantastisk och inspirerande resa i Australien! Men det får väl bli bättring nu när det börjar dra ihop sig till vintersäsong,
Just nu hemkommen från en långpromenad i Lugnet-terrängen. Friskt o skönt, men man hade behövt lite snö som lyste upp i mörkret! Visst längtar vi efter riktig kyla nu och IS! Men vi har varit med om milda höstar förut så än är vi inte oroliga, för is och snö!
Förra året var rekordtidig första helgen i dec. började vi hyra ut skridskor - helt otroligt! nå't år var det inte innan mitten/slutet av januari. Vi brukar säga att säsongen startar på annandagen - det blir spännande att se hur det blir i år!
Innan dess ska vi fira jul med allt vad det innebär! En del vill ha julklappar och därför vill vi passa på att tipsa om Vår lilla butik med härliga klassiska julklappströjor o västar som är både snygga och funktionella. Givetvis hittar du också den perfekta dressen för dina kommande skridskoaktiviteter. Eller varför inte ett presentkort på en sommar- eller vinteraktivitet? Kanske vi har den bästa julklappen?!
Öppet på LUGNET OUTDOOR (direkt på skidstadion, mittemot hoppbackarna i teknikhuset) lördagar 10-14 och söndagar 11-14.
Utökat öppethållande när snön kommer och vi öppnar vår skiduthyrning...
Titta in vetja', vi bjuder på glögg o pepparkakor så här i adventstid och det bästa av allt; minst 15% på hela sortimentet från Lundhags o TENSON! (gäller även presentkort)

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar