onsdag 5 januari 2011

Åka skridskor i Stockholms skärgård?

Nja, det verkar vara problem att åka skridskor både i Stockholms-o Göteborgs- skärgård enligt de senaste dagarnas nyhetsrapporter...Vilken tur vi har med Runn och dess plogade banor, tack vare Runn-Is! Jag o Ulf lovar också stå på tå och möta alla som vill komma hit och åka skridskor. Både Dalfolk o tillresta förstås! Vi gillar att tjöta med alla!
Det är så himla kul att möta alla gamla vänner och nya bekantskaper som gläds över att få vara ute i vinterlandskapet på och bredvid Runn.
Häromdagen dök Steve o Helen, våra Australiensiska världsmedborgare upp igen! Vi ses varje vinter eftersom de blivit skridskobitna och skaffat sig ett "retreat" här vid Runn. De härstammar från Brisbane (som jag hade en aning om i bakhuve't) OCH vilka ska åka dit i februari? jo, vår Anders o hans Ida för ett år på university of Queensland.
Den gamla klyschan "Världen är bra liten" stämmer allt ibland. Nu finns i alla fall bekantas släkt som Kanske känner någon som har en bekant vars granne kan hyra ut en lägenhet eller del av hus där två trevliga unga svenskar kan få hyra in sig , eftersom de inte är så sugna på att bo i studentkorridor!
Med allt detta internationella snack kan man nästan bara dra en slutsats; just NU är det Runn och Roxnäs som gäller- vi har isbanor i världsklass och gästerna kommer från hela världen!
Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar