fredag 10 december 2010

Skridskoåkning i marschallernas sken!

Ännu en fin skridskovecka som säkert kulminerar i helgen för de allra flesta. Vi vet ju att det är inte alla förunnat att kunna ge sig ut i dagsljus på vardagarna, så passa på nu i helgen...
Ulf har åkt t.o.r Storsund idag och är överväldigad över vilka fina banor det var. Vi är priviligerade i den här regionen som har ett bra klimat, en underbar sjö och ett fantastiskt gäng härliga grabbar - Runn-is, som ger oss så bra förutsättningar för långfärdsskridskoåkning!

Vi har hyrt ut skridskor hela veckan, även om vi inte är på plats hela tiden på vardagarna nu före jul så är det bara att ringa (073 990 74 22) så får ni skridskor!

Lördag och söndag är vi förstås på plats, från kl.10.00. Du kan t.om. lösa vissa julklappar hos oss i samband med din friskvård. Vi har våra fina hjälmar till specialpris fortfarande, 595:- och så får du ett par glasögon på köpet! Eller varför inte ge bort ett presentkort som kan utnyttjas nu eller när kajaksäsongen drar igång!
NÄSTA LÖRDAG, 18/12 är det dags för Marschall-tur kl. 15.30- 17.30! Runns Sjöbod tillsammans med RunnWinterWeek kommer att lysa upp banan mellan Roxnäs Udde och Hälsinggårdsbryggan. Vi kommer att ha försäljning vid Roxnäs, av Korv och glögg bl.a till familjevänliga priser!
Nästa helg ska vår nya bod också vara på plats - vi ber om ursäkt att vi är lite trångbodda än så länge...men "Knö' dej in" som vi skulle sagt i Götet!

Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar