torsdag 5 februari 2009

En snabb blogg efter morgonturen

Åkte en bit av tävlingsbanan, jag förstår att Holländarna är lyriska! Vid Roxnäs la jag mig i baksuget efter Fixens fyrhjuling, det gick ca 5m, sen fortsatte jag i min takt runt öarna på den nyputsade banan. Kanonis! Visserligen lite småsprickor som hör naturisen till men passera dem bara rätt.
Jag säger det igen...Livskvalité!

Marie

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dej, att skrinna ut på vackra Runn är Livskvalite´!

    SvaraRadera
  2. Jag var på plats med några kollegor- helt otroligt vad snabbt det går och det ser så lätt ut, något att sträva mot. Bra kämpat David- en fantastisk åkning bland heltidsproffs- bravo!
    Våra vänner holländarna har förökat sig och vill gärna ligga på "rulle" med intresserade även under kommande helg. Vet ej vilken dag de vill åka men det kan innebära en kollision med ornäsrännet eller lördagens GP. Jag är lovad ett telsamtal när tidpunken är spikad. Jag meddelar på denna blogg vid besked. Troligen blir det en 10 milarunda eller så långt man orkar i 20- 25 km i timmen. Det skulle vara kul om många kunde haka på. Vi har skrivit en färdrapport på skridskonätet från förra söndagens åkning med holländarna. (kan läsas av medl friluftsfrämj) Thomas dala active skaters 070-5911971

    SvaraRadera