onsdag 21 januari 2009

Tillbaka från Holland och nya mössor!

Ulf blev däckad av alla intryck...eller om det var något avtryck som han fick i sig! pga. detta tvingades vi hålla stängt butiken tisdagen den 20:e, vi ber om ursäkt ifall någon av er åkte hit i onödan och ryckte i dörren.
Nu är vi i gång som vanligt och idag har en hel högstadie-skola från västerdalarna varit hos oss på sitt årliga besök! Bra jobbat ungdomar, ca 100 mil åkte de ihop tillsammans...det vore väl en utmaning för andra skolor eller företag!
Runn-Is har som vanligt gjort ett ordentligt dagsverke med isen, alla åkare vittnar om fina isar.

Ang. Holland och turistmässan i Utrecht, vilken fantastisk mässa! Hela världen var representerad, vi hann inte besöka alla länder men lunch i både Grekland o Polen blev det och middag i en uppbyggd bierstube med bompa, bompa musik och knödeln mit sauerkraut hann vi i alla fall med. Samt lite oförglömlig Italiensk glass...Gissa om man blir sugen på att ut och resa!

Men, Dalahästar står högt i kurs! Vi lyckades säkert locka många förutom alla de som redan var frälsta hit till oss i Dalarna. Vi var ett glatt o positivt gäng som gjorde vårt bästa, Tack för sällskapet; Cecilia, Maria, Odet och Jonas!

Holländska Höjdare:

  • Att det finns så många av dem, Trevliga Holländare alltså, och att alla verkade besöka mässan!
  • En Positivspelare på torget som vevade fram ABBA-musik!!!
  • Odet, som tog med oss till den Grekiska restaurangen som serverade så fantastisk mat. Nästan bättre än i Grekland!

Vår active-skater vän, Björn, var förbi med en rolig tillökning i butiken; ribcap-mössor!! Det måste vara något som alla vill ha men som man inte trodde fanns. Alltså; Fräna mössor med inkapslade skydd! något för alla som vägrar hjälm men ändå har något att vara rädd om!

Allt för idag, Vi ses vid Runn!
Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar